Vi har en kund som prövat bygglampan Materia som vi saluför på sidan. Kunden har testat om lampan verkligen fungerade de 6-timmar som tillverkaren – och vi – anger. Det stämde inte på pricken men det var inte heller något att klaga på.

Kundens oredigerade referens under fotot:

Kunden säger:

Den är ytterst smidigt och betydligt mindre än vad jag har föreställt min från bilderna, vilket är ett plus. Den ger ett stark ljus som räcker gott och väl till mina användningsområden. Helt perfekt att ha med ut i garaget vid mekande med bilen. Även ett stort plus att den medföljer en laddare och att den har ett inbyggt batteri. Att den är sladdlös är guld värt verkligen. Speciellt när man grejar med bilen så är sladdlampor irriterande som fastnar i allt.

Enda nackdelen jag hittills hittat är de två justerskruvarna man släpper och skruvar åt för att vinkla lampan upp och ner. I och med att man kan skruva på båda sidor så skruvas skruvarna upp automatiskt när du vinklar lampan. Vilket  gör att varje gång du justerar höjden på ljuset på släpps skruvarna och du behöver dit med båda händerna och skruva åt dom.

Upptäckte även att om man klickar på och av lampan två gånger så startas ett “blinkläge”, lampan blinkar då med ett uppskattningsvis 0.5 sekunders intervall. Kan vara värt att lägga till i beskrivningen på hemsidan.

Lampan har enligt eran sida en batteritid på 6 timmar. Testade detta själv enligt bifogade video och bilder efter att den blivit fulladdad. Jag lyckades komma upp i totalt 5 timmar och 6 minuter. 54 min mindre än vad ni angivet, men ändå imponerande.

Kort sagt, en väldigt bra produkt 🙂

Hitta bygglampor här!